Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (3.18 secunde)
"Se mai aduna cativa pe la colturi si barfesc, sa-si faca singuri curaj. Toate discutiile acestea despre excluderea lui Miron Mitrea din PSD sunt doar o gluma proasta". (Cristian ANTON)
Hotararea face acum obiectul unui proces aflat pe rolul instantei. (Cristian ANTON)
Din cate se pare, Dan Lucian a fost inlaturat complet din SC Mamaia SA, nemaifiind vazut in Constanta in ultimul timp. (Cristian ANTON)
000 de semnaturi, singura problema ar fi prezenta la vot, pentru ca trebuie sa fie de minim 51%. Dar daca vor veni, inlaturarea lui Tusac din functie se va face fara probleme". (Cristian ANTON)
La randul sau, seful DADL, Laurentiu Marin (foto), a declarat ca astfel de detalii nu cunoaste, pentru ca nu a facut parte din comisia de licitatie, si ca "eu sunt multumit ca este curat pe plaja", a conchis Marin. (Cristian ANTON)
Un mecanic de locomotiva, cu peste 20 de ani vechime, castiga 15-16 milioane de lei pe luna, iar personalul auxiliar si mai putin. In alta parte se duc banii, iar el stie asta", ne-a mai declarat Orban. (Cristian ANTON)
La Delegatia Permanenta de ieri au participat aproape toti liberalii de frunte ai Constantei, singurul mare absent fiind senatorul Puiu Hasotti. Membrii Delegatiei l-au desemnat pe Ovidiu Cupsa sef al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din vara. (Cristian ANTON)
Atat ministrul Turismului, Elena Udrea, cat si presedintele ANAT, Corina Martin, au vorbit despre o crestere semnificativa a calitatii serviciilor oferite de hotelieri, considerand actiunile organizate de Paste pe litoral drept un succes remarcabil. (Cristian ANTON)
Presedintele PC Constanta a mai marturisit ca, in prezent, nu reuseste sa inteleaga cum mai functioneaza primaria din Mangalia, precizand insa ca isi doreste ca situatia sa se rezolve cat mai repede. (Cristian ANTON)
"Din punctul meu de vedere, oricine din aceasta organizatie merita sa fie presedinte, fiecare membru are dreptul sa candideze pentru aceasta functie", a incheiat, diplomatic, deputatul Dragomir. (Cristian ANTON)
Cel care ii va lua locul demisionarului Catalin Filisan este, conform listei, Cristian Tanase, numai ca am auzit ca vor sa il dea afara din partid. ... (Alexandra ANTON)
Madalin ramane o voce importanta in partid, o voce indrazneata, care spune ce gandeste si chiar daca mai deranjeaza pe unii nu cred ca a facut ceva care sa determine o astfel de decizie", ne-a mai spus deputata. (Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare. (Cristian ANTON)
Este vorba despre Vasile Olteanu, consilier local PSD la Eforie, devenit, iata, partener al unuia dintre cei mai respingatori reprezentanti ai faunei oengiste din Romania. (Cristian ANTON)
Dincolo de aceste aspecte politice, Stolojan considera ca "nimic nu este mai important acum decat ca Romania sa iasa din criza, cu costuri cat mai mici. Restul nu mai conteaza, paleste ca importanta in fata acestui lucru". (Cristian ANTON)
Potrivit declaratiei de avere a inspectorului guvernamental, venitul anual al sotiei a crescut de la 24. 500 lei in 2007 la 39. 167 lei in 2008. (Cristian ANTON)
In mod normal, ar trebui sa accepte decizia instantei si sa ma primeasca inapoi, dar ce mai e normal in Romania asta?", ne-a mai declarat Virgil Carstea. (Cristian ANTON)
"O sa ma duc in vizita la sora mea, care s-a stabilit de aproape 20 de ani in Franta si probabil vom merge si la rudele lui Miron din Germania". (Cristian ANTON)
google-analytics.com